Szolgáltatások

Több, mint 25 éve sikeresen működő cégünk, a Rico-Tec Kft. fő profilja a RICOH márka irodatechnikai készülékeinek értékesítése, bérbeadása, szervizelése Kecskeméten és Bács-Kiskun megye bármely pontján.
Vásárolhat vagy bérelhet nálunk igényei szerint kisebb vagy nagyobb, új vagy felújított készüléket.

Szakmailag felkészült és magasan képzett értékesítői és szerviz csapatunk áll cégek, illetve magánszemélyek rendelkezésére.

Teljes körű Üzemeltetési Szolgáltatásunk igénybe vételével ráadásul megelőzhetők a gép üzemeltetése során keletkező egyszeri nagy kiadások. Az előre meghatározott nyomatonkénti díj már tartalmazza az üzemeltetéssel kapcsolatos költségeket: a festékanyagot, kopóalkatrészeket, a kiszállás, karbantartás, javítás költségeit. A gép számlálóállása alapján havonta kerül számlázásra a felhasznált mennyiség, ezáltal pontosan tervezhetővé válnak költségei.

Szerviz tevékenységünk egy másik márkát is érint. Vállaljuk Samsung irodagépek garanciaidőn túli javítását is.

Folyamatos megújulásunknak és fejlődésünknek köszönhetően bővítettük szolgáltatásainkat, melynek keretein belül becsatlakoztunk az irodaszer és írószer piacra is.
Üzletünkben megtalálja az irodagépeken túl az irodaszerek széles választékát is. Ezen felül, hogy megkönnyítsük a beszerzési folyamatot, elindítottuk Webáruházunkat. Így akár otthonról, vagy a munkahelyükről is leadhatnak rendelést.

Amennyiben bármi kérdése, kérése lenne, forduljon hozzánk bizalommal!

Néhány referenciánk:

- Bácsvíz Zrt.
- Fornetti Kft.
- Kecskeméti Termostar Hőszolgáltató Kft.
- Abrazív Kft.
- Polgármesteri Hivatal Kiskunhalas
- Polgármesteri Hivatal Kiskunmajsa
- Autóflex-Knott Kft.
- Thomas & Betts Kft.
- Agrikon Alfa Kft.
- Agrikon Kam Kft.
- Opticon Kft.
- Crown Magyarország Kft.
- SIIX Hungary Kft

TOP